درباره اتريش

      پیوندهای مفید

        تماس با ما

            فرم مشاوره

         اخذ ویزا اتریش 

شرایط اخذ پذیرش

تحصیل در اتریش

    صفحه اصلي


مراحل پذيرش

 اخذ ویزای  اتریش


مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی اتریش(تابستان 90)

طبق اطلاعاتی که در روی بورد سفارت اتریش وجود دارد و تجربیات دوستان مدارک زیر جهت درخواست برای اقامت دانشجویی نیاز است:

  • پر کردن فرمی که از خود سفارت تهیه شده  است .از اینجا دانلود کنید: فرم درخواست بعلاوه مدارک لازم به زیان آلمانی  و  فرم کمک به پر کردن فرم
  • ترجمه ی شناسنامه به زبان آلمانی به اضافه یک كپی.
  • ترجمه ی گواهی عدم سوء پیشینه به اضافه یک كپی.
  • دو قطعه عکس 3.5*4.5 یه 4*5 تمام رخ، رنگی، زمینه سفید، بدون روتوش ( توجه کنید با روتوش به هیچ عنوان قبول نمی کنند )
  • اصل پاسپورت و فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید ! (در دونسخه)
  • مدرک مالی نشان دهنده توان مالی متقاضی ( Bank Statement ) معادل 10.000 یورو در حساب ارزی شخصی خودتان قابل حواله از یک بانک دولتی به اضافه یک كپی.
  • تعهد نامه مالی که یا خود متقاضی در اتریش به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 10.000 یورو به حساب خود پول گذاشته و تایید آن را از بانک می گیردو به سفارت ارائه می دهد و یا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اتریش دارد که باید مدارک زیر از شخص دعوت کننده مورد نیاز می باشد:
     
    Meldezettel ( معرفی نامه )
    Mietvertrag ( اجاره نامه یا کپی سند منزل )
    Arbeitsvertrag ( قرارداد کار )
  • اصل نامه admission از یک دانشگاه یا مدرسه عالی( Fachhochschule ) در اتریش(باید بصورت پستی بدستتون رسیده باشه) به اضافه یک كپی.
  • مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران
  • گواهی صحت مزاج ( بر اساس فرم مخصوص سفارت )
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • به همراه داشتن تاییدیه ی اجاره ی مسکن به اضافه یک كپی.
  • اگه دانشگاه خوابگاه نمیده میتونید می توانید  با پرداخت 800 یورو برایتان خوابگاه رزرو کنیم.
  • بیمه مسافرتی برای سفر سه ماهه به اضافه یک كپی.این بیمه نامه از نزدیك سفارت قابل تهیه است.

    ضمانت نامه مالی چیست؟

    در کشور اتریش ضمانت نامه مالی به دو صورت قابل انجام است :
    1- خود شخص متقاضی روادید تحصیلی
    2- تعهد کننده مالی مقیم در اتریش

    1-ضمانت نامه مالی توسط خود شخص متقاضی روادید تحصیلی:
    ما می توانیم از طریق مکاتبه با بانک  (ERSTE BANK  ) به نام خود شما حسابی باز نمایم و مبلغ10000

     یورو به حساب خود از طریق یکی از شعبات ارزی بانک های ایران پول را واریز نماید و تایید آن را از بانک ERSTEBANK بگیرد و به سفارت ارائه نماید. 
    به منظور افتتاح حساب لازم است مدارک ذیل به ما در قبال دریافت 500 یورو  فکس شود:

    الف : یک فتوکپی از پاسپورت
    ب : آدرس دقیق متقاضی در ایران همراه با تلفن و فکس
    ج : درخواست کتبی جهت افتتاح حساب

    2 - ضمانت نامه مالی توسط شخص تعهد کننده مقیم در اتریش :
    شخص تعهد کننده می تواند با مراجعه به شهرداری شهر محل سکونت خود در اتریش و با ارائه کلیه مدارک مالی خود اعم از فیش حقوقی و .... شخص متقاضی روادید تحصیلی در ایران را تا مادامی که در اتریش تحصیل می نماید ضمانت کند و اصل تعهد نامه خود را برای متقاضی در ایران ارسال دارد تا بر اساس آن متقاضی روادید خود را درخواست نماید.
    مدارک زیر از شخص دعوت کننده متقاضی در اتریش مورد نیاز می باشد:

    الف: Meldezettel ( معرفی نامه )
    ب: Mietvertrag ( اجاره نامه یا کپی سند منزل )
    ج : Arbeitsvertrag ( قرارداد کار ) 


لازم به ذکر است که سفارت اتريش مدارک فوق راهر روز از ساعت 9 الی 11بجز سه شنبه ها می پذيرد و می تواند علاوه بر مدارک فوق الذکر مدارک ديگری را نيز در خواست نمايد.
مدارکی که بايد ترجمه آنها به سفارت ارائه گردد حتماٌ بايد به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد.
سفارت اتریش جهت درخواست ویزای دانشجویی مصاحبه ندارد اما می تواند متقاضی را جهت مصاحبه دعوت نماید.
جهت درخواست ویزای دانشجویی گرفتن وقت قبلی از سفارت الزامی نیست.


بیمه
آیا نیازی به بیمه نمودن دانشجویان در اتریش وجود دارد؟
در اتریش کلیه دانشجویان می بایست جهت گرفتن اقامت تحصیلی و زندگی در اتریش بیمه دانشجویی داشته باشند. تا زمانی که دوره زبان را در دانشگاه می گذرانند باید از بیمه های خصوصی و زمانی که دانشجوی رسمی دانشگاه شدند از بیمه های دولتی استفاده نمایند.


همراهی والدین
آیا امکان همراهی یکی از بستگان درجه اول دانشجو (پدر یا مادر) به عنوان همراه، در بدو ورود دانشجو به اتریش، وجود دارد؟
البته این موضوع یک قانون نیست اما اگر دانشجو کم سن و سال باشد و بویژه اگر دانشجو دختر کم سن و سال باشد قسمت روادید شرایط سهل تری برای صدور روادید همراه دارد. اما زمان ارایه درخواست روادید تحصیلی همراه باید زمانی باشد که قسمت روادید با صدور روادید تحصیلی دانشجو موافقت کرده باشد.


انتقال همسر و فرزندان
آیا دانشجو می تواند همسر و فرزندان خود را به اتریش ببرد؟
اصل کلی در صدور روادید دانشجویی براین است که، دانشجو پس از پایان یافتن تحصیلات خود، خاک اتریش را ترک نماید. بنابراین اگر دانشجو متاهل باشد و در زمان ارایه درخواست روادید تحصیلی، برای همسر خود نیز درخواست دهد امکان موافقت با روادید تحصیلی خود را کاهش داده است چرا که دانشجو دیگر کسی را در ایران ندارد که پس از پایان تحصیل، به خاطر وی، بازگردد. در مواردی این چنین بهتر است ابتدا دانشجو درخواست روادید خود را بدهد و سپس از طریق ارایه درخواست الحاق به همسر و یا درخواست دیدار همسر اقدام نماید. لازم به ذکر است که در صورتی که دانشجو از توان مالی بالایی برخوردار باشد، امکان صدور روادید تحصیلی همزمان برای دانشجو و همسر وی، افزایش می یابد.
 
آیا همسر دانشجویان خارجی در اتریش، اجازه کار دارند؟
بله، در صورتی که طول دوره پذیرش تحصیلی دانشجوی خارجی حد اقل برای یک سال باشد، همسر دانشجویان بطور تمام وقت اجازه کار دارند.
 
تمدید روادید دانشجویی
آیا امکان تمدید روادید تحصیلی دانشجویان در اتریش وجود دارد؟
بله، در صورت تمایل به ادامه تحصیل، پیش از انقضای مدت روادید تحصیلی دانشجویان که معمولا این روادید سه ماهه صادر می شود، باید یک نسخه از پذیرش تحصیلی به همراه تاییدیه ثبت نام در دوره زبان آلمانی در دانشگاه یا کارت دانشجویی به همراه بیمه دانشجویی خصوصی یا دولتی را به پلیس تحویل دهند تا بتوانند روادید تحصیلی خود را متناسب با طول دوره تحصیلی جدید تمدید نمایند.
 
اعتراض(Appeal )
آیا امکان اعتراض/فرجام خواهی بر روی پرونده دانشجویی که درخواست روادید تحصیلی وی رد شده است وجود دارد؟
بله این امکان اعتراض بر روی آن دسته از درخواستهایی که طول مدت پذیرش تحصیلی داوطلب، 
حد اقل برای یک سال تحصیلی بوده است، وجود دارد و کارکنان قسمت روادید موظف اند تا به محض رد شدن چنین درخواستهایی، فرم راهنمای اعتراض و مراحل رسیدگی به آن را بطور کتبی، به متقاضی، تحویل دهند. از زمان تحویل مدارک جهت اعتراض تا رسیگی نهایی، ممکن است یک تا سه ماه به طول انجامد و در مواردی نیز این مدت تا 6 ماه نیز به طول می انجامد.
حد اکثر تا چه مدت از زمان رد شدن درخواست روادید تحصیلی دانشجو، می توان علیه نظر قسمت روادید اعتراض  نمود؟
دانشجو میتواند حتی 24 ساعت پس از دریافت جواب منفی از سفارت اعتراض خود را به صورت کتبی به سفارت ارائه دهند.

 

 


چرا سفارت ممکن است به درخواست صدور ویزای شما جواب منفی بدهد؟

جناب آقای/سركار خانم … که در تاریخ … درخواست صدور روادید نزد سفارت اتریش در تهران نموده‌اید. از سوی مقامات مدارک دیگری مورد نیاز نمی‌باشد. اما پس از بررسی‌های به عمل آمده به درخواست روادید شما طبق قانون اتباع بیگانه اتریش(قانون 2005 اتباع بیگانه) که در ذیل عنوان گردیده، جواب منفی داده شده است:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. علیه شما ممنوعیت قانونی اقامت موجود می‌باشد(ماده 21 بند 7 تبصره 1 قانون اتباع بیگانه)

2. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که از لحاظ مالی جهت اقامت و یا سفر بازگشت، به اندازه‌ی کافی تأمین نباشید. (ماده 21 بند 5 تبصره 2 قانون 2005 اتباع بیگانه)

3. چون مدارک ارائه شده مالی کفایت مخارج را نمی‌کند.

4. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که اقامت شما باعث تضرر مالی افراد حقوقی گردد. (ماده 21 بند 5 تبصره 5 قانون 2005 اتباع بیگانه)

5. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که اقامت شما ممکن است باعث بر هم زدن نظم عمومی و امنیت گردد. (ماده 21 بند 5 تبصره 4 قانون 2005 اتباع بیگانه)

6. چون به نظر می‌رسد ازدواج مصلحتی بوده است.

7. چون در گذشته اقامت‌های غیر مجاز در محدوده شنگن داشته‌اید.

8. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که پس از اعتبار روادید، شما داوطلبانه از کشور اتریش خارج نشوید (ماده 21 بند 1 تبصره 2 قانون 2005 اتباع بیگانه)، زیرا نتوانسته‌اید به گونه‌ای قانع‌کننده وابستگی‌های خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی را در محل سکونت فعلی خود اثبات نمایید.

9. یکی از کشورهای طرف قرارداد شنگن دلیلی مبنی بر رد تقاضای روادید اعلام نموده است. (ماده 21 بند 7 تبصره 2 قانون اتباع بیگانه)

10. گذرنامه مورد قبول کلیه کشورهای شنگن نمی‌باشد. (ماده 21 بند 7 تبصره 3 قانون 2005 اتباع بیگانه)

11. از دیدگاه قانون اتباع بیگانه 2005 گذرنامه دارای اعتبار نمی‌باشد (ماده 21 بند 1 تبصره 1 قانون 2005 اتباع بیگانه)

12. تعداد روادید صادر شده از حد مجاز 90 روز بیشتر خواهد بود. (ماده 21 بند 7 تبصره 4 قانون 2005 اتباع بیگانه)

13. صدور روادید ممکن است منجر به اختلال در روابط بین‌الملل گردد (ماده 21 بند 5 تبصره 5 قانون 2005 اتباع بیگانه)

14.دارای بیمه حوادث و بیماری خارج از کشور نمی‌باشید. (ماده 21 بند 5 تبصره 1 قانون 2005 اتباع بیگانه)

15. برگه‌ی صحت مزاج بنا بر ماده 23 بیانگر بیماری صعب‌العلاج می‌باشد‌(ماده 21 بند 5 تبصره 1 قانون 2005 اتباع بیگانه)

16. دلایلی دال بر آن است که ممکن است عضو گروهک و یا سازمان تبهکارانه (ماده 278 و ماده 278الف قانون مجازات) و یا عضو گروه‌های تروریستی (ماده 278 ب قانون مجازات) که امنیت داخلی و خارجی جمهوری اتریش را تهدید می‌نماید، باشید. (ماده 21 بند 5 تبصره 7 قانون 2005 اتباع بیگانه)

17. دلایلی دال بر آن است که ممکن است اقامت شما منجر به برهم زدن امنیت و نظم عمومی گردد (ماده 21 بند 5 تبصره 8 قانون 2005 اتباع بیگانه)

18. دلایلی دال بر آن است که ممکن است شما در ملأ عام، در یک جلسه و یا با پخش اعلامیه برای جرمی نسبت به صلح، جنایت جنگی، جنایت به انسانیت و یا اقدامات تروریستی تبلیغ کرده و یا تبلیغ نمایید و یا موافقت خود را با آنها اعلام کرده و یا نمایید. (ماده 21 بند 5 تبصره 9 قانون 2005 اتباع بیگانه)

19. درروند صدور روادید اطلاعات غلط داده‌اید (ماده 21 بند 7 تبصره 5 قانون 2005 اتباع بیگانه)

20. به نظر آید که شما خارج از سفر کاری و مواردی که در ماده 24 عنوان گشته است، قصد کار کردن و کسب درآمد در سطح کشور جمهوری اتریش را داشته باشید. (ماده 21 بند 5 تبصره 6 قانون 2005 اتباع بیگانه)

21. پس از بررسی‌های به عمل آمده در نظر است درخواست شما رد گشته زیرا بنابر ماده 21 بند 2 تفاهم‌نامه اجرایی شنگن، نمایندگی دیگری از کشورهای شنگن مسئول درخواست شما می‌باشد.

قبل از تصمیم قطعی در خصوص درخواست روادید شما، به شما این امکان داده می‌شود ظرف مدت 2 هفته پس از دریافت این نامه اظهار نظر نهایی خود را (به زبانی آلمانی و یا ترجمه شده به زبان آلمانی) شخصاً و یا کتباً از طریق پست و یا نمابر و در صورت نیاز به همراه مدارک مورد نیاز ارائه نمایید. چنانچه در مهلت مقرر اظهار نظر ننمایید، درخواست شما بدون اظهار نظر شما به سبب مواردی که در بالا ذکر گشته است، رد خواهد شد.

 

 

حالا توضیحاتی که من باید بگم:

الف) اولاً این وقت گرفتن برای تحویل مدرک و مصاحبه (که اسمش الکی مصاحبه است!) خودش یک روند 3 ماهه داره. یعنی ما که فروردین تقاضای تحویل مدارک رو دادیم، مرداد به ما وقت دادن!!

ب) همه‌ى مدارک هم باید ترجمه شده باشه. ما به انگلیسی ترجمه کردیم. کلی هزینه‌ی ترجمه شد. فرض کنید ترجمه‌ی یک گواهی اشتغال به کار 5هزار تومان. حالا این فقط یک برگه از حدود 30 برگه‌ای بود که ما ترجمه کردیم!

ج) موقع تحویل مدارک از هر نفر 86هزار تومان می‌گیرن. که در هر صورت پس داده نمی‌شه. چه جوابشون مثبت باشه، چه منفی.

د) بعد از تحویل مدارک یک برگه‌ی کسری پرونده بهتون می‌دن و دوباره باید یک سری مدرک جدید تهیه کنید. ( که به ما هم این برگه‌ی نقص پرونده رو دادن و ما دوباره چند قلم دیگه مدرک تهیه ‌کردیم.)

ه) تازه بعد از دادن همه‌ی این کاغذ پاره‌ها، یک ماه طول می‌کشه تا جواب سفارت معلوم بشه. گویا مدارک ما رو می‌فرستن سوئیس، اونجا با توجه به موارد بالا تصمیم‌گیری می‌شه.

و)بزرگترین عیب سفارت، نداشتن جای مناسب برای انتظار بود. فرض کنید هر ساعتی که به شما گفته بشه اونجا باشید، حداقل بین یک تا دو ساعت باید معطل بشینین تا نوبتتون بشه! حالا آدم جایی داشته باشه که بشینه، خوبه. نه اینکه بگن: “برو تو چمن این جلو بشین! صدات می‌کنیم!

* راستی شاید جالب باشه بدونین با وجود تمام گواهی‌های اشتغال به کار و اشتغال به تحصیل و سند خونه‌ای که برده بودیم… درخواست من با اعلام گزینه‌ی (8) رد شد… :-/

واقعاً این گزاره‌های “بنا به دلایلی” و “احتمال می‌رود” آخر ِ مدرک ِ مستند و مستدلّه !!!!!!!

از من می‌شنوین، اگر قصد سفر خارج از کشور دارین، 6 ماه زودتر اقدام کنین… 50٪ هم بیشتر روی قطعی شدنش حساب نکنین.

**آدرس جدید سفارت اتریش (کمتر ازیک ماهه که به این آدرس رفتن):

دربند، خیابان مقدسی، کوچه‌ی احمدی زمانی،‌ کوچه‌ی میرولی


 

 

 

 

درباره ما       

شرکت ما در اینجا به معرفی کشور اتریش  و خدماتی ( پذیرش تحصیلی، ویزا، ثبت نام و ...) که در این کشور  ارائه می کند، می پردازد. اهداف ما راهنمایی و کمک به دانشجویان و متقاضیان عزیز در امور تحصیلی و غیر تحصیلی می باشد. ما با حضور در  این کشور  از آخرین تغییرات و مصوبات دانشگاه ها مطلع هستند و با داشتن database از رشته ها، مقاطع، دانشگاه ها و نحوه صحیح اخذ پذیرش و ویزای کشور مقصد شانس پذیرش شما را به طرز محسوسی افزایش می دهیم.


 تجربه به ما نشان داده که نکات ریزی در پذیرش و ویزا مطرح می باشد، رعایت نکردن این موارد که معمولا از روی ناآگاهی متقاضیان است منجر به رد شدن پذیرش یا ویزای دانشجویان گردیده است.
 
 ما از مشاوره تحصیلی، تهیه مدارک تحصیلی .... تا اخذ روادید تحصیلی و خدمات کشور مقصد در کنار شما خواهیم بود


تحصيل در اتريش

مهاجرت به اتريش

سفر به اتريش

درباره اتريش

ثبت شرکت در اتريش




 

               
--------------------- ::
---------------
--------------------
------------- ::
---------
-------------------------------
-------------- ::
--------------------------
-------------------------------
------------------ ::
----------------------
-------------------------------
-------------- ::
------------
-------------------------------




فرم مشاوره تحصیلی



 

همکاري با ما


تحصيل در اتريش
نکات تحصيلي در اتريش

Copyright © 2008 - 2011 , هرگونه کپی برداری از این سایت پیگرد قانونی دارد

دوره های زبان آلمانی  | دوره های کارشناسی در اتریش  | دوره های کارشناسی ارشد در اتریش  | دوره های دکتری در اتریش   | رشته پزشکی در اتریش  | دوره های پیش دانشگاهی  در اتریش  | مدارس شبانه روزی در اتریش  | رشته های دانشگاهی آنلاین | دانشگاههای مکاتبه ای |   بورسیه های تحصیلی در اتریش   | هزینه های زندگی در اتریش  |  هزینه های تحصیلی در اتریش   | مسکن دانشجویی در اتریش   | کار در زمان تحصیل در اتریش   | رنکینگ دانشگاه های اتریش  | ویزای تحصیلی اتریش   | رزومه |  روش تهیه رزومه  | درباره اتریش  | سیستم آموزشی  اتریش  | دانشگاه های اتریش،  مورد تایید وزارت علوم ایران |  آموزش شهروندی اتریش  | مشاوره تحصيلي در اتریش   | جاذبه های توریستی اتریش  | فرم مشاوره تحصیلی در اتریش  | تحصیل در اتریش   | تحصیل در وین | رشته دندانپزشکی در اتریش  | مهاجرت به اتریش  | تستهای پیش نیاز  دانشگاههای اتریش   | دیکشنری  آنلاین ويزاي شنگن |  ما در فیس بوکاعطاي نمايندگي و دعوت بهمکاری 
 | University of Vienna | Vienna University of Technology | Medical University of Vienna | Vienna University of Economics and Business | Academy of Fine Arts Vienna |
 | University of Applied Arts Vienna  |   University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna |
 
| University of Veterinary Medicine Vienna  |
 اتریش  – تحصیل در اتریش  – درباره اتریش  – زندگی در اتریش  – دانشگاههای اتریش  – هزینه تحصیل در اتریش  – هزینه زندگی در اتریش  – کالج زبان آلمانی در اتریش  – اعزام دانشجو به اتریش  – دانشگاههای مورد تایید – رشته های کارشناسی در اتریش  – کارشناسی ارشد در اتریش  – مقطع دکتری در اتریش  – رشته پزشکی در اتریش  – مشاوره تحصیلی اتریش  – منابع کنکور کازشناسی ارشد و دکترا – اقامت اتریش  – منابع پیام نور – نتایج کنکور – پذیرش تحصیلی اتریش  – تحصیل در دانشگاههای اتریش  – پذیرش اتریش  – تحصیل رایگان - پذیرش اتریش  – تحصیل رایگان – بورس تحصیلی اتریش  – آزمون ایلتس –اخبار اتریش  – اطلاعات اتریش  - نرخ رينگيت اتریش  - صرافی در اتریش  - نرخ دلار و ارز
تحصیل در دانشگاههای اتریش  - آگهی رایگان پیک امروز - درج آگهی رایگان و نیازمندیها - نیازمندیهای نیاز ایران - آگهی و تبلیغات رایگان - آگهی و تبلیغات رایگان - شهر تبلیغ - بازار شهر - تحصیل و اقامت در اتریش  - تبليغات رايگان - اعزام دانشجو به اتریش  - آگهی رایگان  , سیستم تبادل لینک , تبلیغات رایگان - تبادل لینک , تبادل و تحصیل در دانشگاههای اتریش  - اخبار پیام نور – پایگاه خبری پیام نور - هاست - نرخ رينگيت و صرافی در اتریش

Tel Vienna: +43 664 361 4043 - Tel Tehran: 0098 919 7340 829 
    Skype : peywand.austria