درباره اتريش

      پیوندهای مفید

        تماس با ما

            فرم مشاوره

         اخذ ویزا اتریش 

شرایط اخذ پذیرش

تحصیل در اتریش

    صفحه اصلي


مراحل پذيرش

شرایط اخذ پذیرش


شرایط پذیرش:

برای کسانی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه های آزاد و سراسری هستند و فارغ التحصیل نشده اند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی ، اخذ انتقالی از دانشگاه خود به یکی از دانشگاه های کشور اتریش می باشد.

برای این منظور داوطلب می بایستی دانشجوی رشته مورد نظر در دانشگاه کشور خود و یا کشور دیگری که مورد تائید است باشد ، در واقع پیش شرط درخواست پذیرش جهت دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا آزاد ) در رشته و مقطع مورد نظر می باشد.

برای این منظور با اخذ گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه خود به همراه ریزنمرات مهر و موم شده و گواهی عدم منع تحصیلی در دانشگاه خود به همراه سایر مدارک مورد نیاز ، پرونده شما جهت اخذ پذیرش و ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر وین و سایر شهرهای اتریش بازگشایی می شود ، لازم به توضیح است در این روش واحدهایی که شما در دانشگاه اولیه خود گذرانده اید مورد ارزیابی قرار می گیرد و نیاز به گذراندن مجدد این واحد ها در دانشگاه مقصد نمی باشد.

مدارک لازم جهت اخذ پذيرش دانشگاه

در ابتدا باید توجه داشته باشید که مهلت تقاضانامه تحصیلی برای ترم زمستانی اول سپتامبر و برای ترم تابستانی اول فوریه است و تمامی مدارک مورد نیاز باید تا این تاریخ به دانشگاه رسیده باشد. این تاریخ ها غیرقابل تمدید هستند. با توجه به اینکه مراحل بررسی پرونده های داوطلبان به زمان زیادی احتیاج دارد، توصیه می شود که داوطلبان مدارک خود را هر چه زودتر به ما  ارایه کنند. رشته های تحصیلی ای که احتیاج به آزمون ورودی دارند (دانشگاه های پزشکی، دانشگاه و دانشکده های هنر): مهلت تقاضای شرکت در آزمون ورودی برخی رشته ها تا ۶ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی می باشد. پس بسیار مهم است که داوطلب در فرصت کافی به آماده کردن مدارک مورد نیاز اقدام کند.

مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه های ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل است. این مسئله اصلی ترین شرط برای گرفتن پذیرش است. در واقع دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران را به منزله امتیاز اصلی دادن پذیرش تحصیلی می دانند و پس از آن معدل و نمرات شخص مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری در رشته مورد درخواست در ایران به منزله نگرفتن پذیرش می باشد. معمولا بین 4 هفته تا 6 هفته طول می کشد تا دانشگاه پس از دریافت مدارک نتیجه را با پست ارسال کنند.

در مورد رشته های هنر, قبولی در آزمون عملی ورودی نیاز است. و تا قبل از شرکت در آزمون هیچ پذیرشی ( اعم از رسمی و غیر رسمی) به دانشجو داده نمیشود. حضور فرد در آزمون الزامی است ( فرستادن نمونه کار کافی نمیباشد).تاریخ برگزاری آزمونهای عملی هر ترم در وب سایت دانشگاه اعلام میشود. برای ورود به اتریش جهت شرکت در آزمون ورودی نیاز به دعوتنامه نمی باشید. فقط کافی است برگ داوطلبان شرکت در آزمون ورودی را پر کرده برای ما  ارسال نمایید. برگ تایید دانشگاه دال بر شرکت شما در آزمون ورودی که همراه با تاریخ برگذاری آزمون است برای شما حکم دعوتنامه را دارد و سفارت اتریش در ایران به انزمام این برگه به شما ویزای ورود جهت شرکت در آزمون ورودی را ابلاغ می نماید.

مدارک زير با توجه به شرايط متقاضيان دسته بندی شده و نيازی نيست که همه متقاضيان کليه مدارک را جهت اخذ پذيرش داشته باشند. ترجمه رسمی مدارک (با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه و تایید سفارت اتریش) بايد به زبان آلمانی يا انگليسی باشد.

 فرم پر شده و امضا شده ی درخواست پذیرش

شرح حال مختصر(یک یا دو صفحه) با عکس به زبان آلمانی یا انگلیسی
ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک دیپلم و ریز نمرات آن

ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن

ترجمه و کپی پیوست شده ی کارنامه قبولی در کنکور سراسری و یا دانشگاه آزاد در رشته و مقطع مورد درخواست (در صورتیکه درایران هنوز در این رشته ثبت نام نکرده اید)

ترجمه و کپی پیوست شده ی گواهی دانشگاه مبنی بر اینکه در ترم جاری دانشجوی تمام وقت و رسمی آن دانشگاه هستید و از ادامه تحصیل منع نشده اید (در صورتیکه در حال حاضر دانشجو هستید، فارغ از اینکه در رشته و مقطع مورد درخواست است و یا غیر از آن)

ریز نمرات مهر و امضا شده ی دروسی که تا به حال در دانشگاه گذارنده اید به زبان انگلیسی و یا ترجمه ی آن (در صورتیکه دروسی گذارنده اید)

ترجمه و کپی پیوست شده ی مدرک فوق دیپلم، لیسانس یا فوق لیسانس و ریز نمرات مهر و امضا شده ی آنها (در صورتیکه دارای این مدارک هستید) - به جای دانشنامه، گواهی اتمام تحصیل دانشگاه هم مورد قبول است

ترجمه شناسنامه و کپی پیوست شده

گواهی زبان آلمانی ( در صورتیکه دوره ی زبان آلمانی گذارنده اید)

دیگر مدارک دال بر تجربیات و آموزشهای حرفه ای یا فنی که در ایران جنبه ی رسمی دارند.


اطلاعات لازم جهت اخذ پذيرش دانشگاه:

با توجه به اینکه مراحل بررسی پرونده های داوطلبان به زمان زیادی احتیاج دارد، توصیه می شود که داوطلبان مدارک خود را هر چه زودتر به ما ارایه کنند. رشته های تحصیلی ای که احتیاج به آزمون ورودی دارند (دانشگاه های پزشکی، دانشگاه و دانشکده های هنر): مهلت تقاضای شرکت در آزمون ورودی برخی رشته ها تا ۶ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی می باشد.


پس بسیار مهم است که داوطلب در فرصت کافی به آماده کردن مدارک مورد نیاز اقدام کند. مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه های ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل است. این مسئله اصلی ترین شرط برای گرفتن پذیرش است.
در واقع دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران را به منزله امتیاز اصلی دادن پذیرش تحصیلی می دانند و پس از آن معدل و نمرات شخص مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری در رشته مورد درخواست در ایران به منزله نگرفتن پذیرش می باشد. معمولا بین 4 هفته تا 6 هفته طول می کشد تا دانشگاه پس از دریافت مدارک نتیجه را با پست ارسال کنند.
در مورد رشته های هنر, قبولی در آزمون عملی ورودی نیاز است. و تا قبل از شرکت در آزمون هیچ پذیرشی ( اعم از رسمی و غیر رسمی) به دانشجو داده نمیشود. حضور فرد در آزمون الزامی است ( فرستادن نمونه کار کافی نمیباشد).تاریخ برگزاری آزمونهای عملی هر ترم در وب سایت دانشگاه اعلام میشود. برای ورود به اتریش جهت شرکت در آزمون ورودی نیاز به دعوتنامه نمی باشید. فقط کافی است برگ داوطلبان شرکت در آزمون ورودی را پر کرده برای دانشگاه ارسال نمایید. برگ تایید دانشگاه دال بر شرکت شما در آزمون ورودی که همراه با تاریخ برگذاری آزمون است برای شما حکم دعوتنامه را دارد و سفارت اتریش در ایران به انزمام این برگه به شما ویزای ورود جهت شرکت در آزمون ورودی را ابلاغ می نماید.

 

نکته :
اگر شخصي ديپلمه باشد يعني 12 سال تحصيل کامل داشته باشد نمي تواند مستقيماٌ براي دانشگاه هاي اتريش اقدام نمايد بلکه بايد قبولي در کنکور سراسري را داشته باشند تا بتوانند براي کالج اقدام کنند. کالج در اتريش تقريبا دو ترم است و اين کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند

توجه مقطع ليسانس: اگر شخصي در ايران ليسانس دانشگاه آزاد باشد نمي تواند براي فوق ليسانس نا پيوسته اقدام کند بلکه بايد براي مقطع فوق ليسانس پيوسته درخواست دهند و بعد از ورود به دانشگاه درخواست ارزشيابي مدارک تحصيلي خود را دهد که آنجا معلوم مي شود از کدام ترم ليسانس مي تواند تحصيلات خود را شروع کند و پيوسته تا فوق ليسانس ادامه دهد
توجه مقطع فوق ليسانس:ليسانسيه هاي دانشگاه هاي دولتي ميتوانند براي فوق ليسانس اقدام کنند اما اين باز هم بستگي به خود دانشگاه در اتريش دارد زيرا سطح تحصيل اتريش نسبت به ايران يک سال جلو تر است و شايد بعضي از واحد هاي آنها را بپذيرند و يک سال پايين تر بنشيند و بعد مي تواند ادامه تحصيل دهد .

البته بطور کلي بايد مدارک تحصيلي به اتريش فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ريز نمرات متقاضي تعيين کند که شخص از چه ترمي در اتريش مي تواند شروع به ادامه تحصيل نمايد.

توجه مقطع دکترا: براي دکترا در اتريش خيلي سخت مي توان اقدام کرد زيرا بايد در اتريش استاد راهنما پيدا شود و معمولا اين امر با موفقيت امکان پذير. به دانشجويان متقاضي دوره دکترا پيشنهاد شود که حتماٌ اول دوره فوق ليسانس بگذرانند و بعد براي دکترا اقدام کنند.
 

مهلت ثبت نام و گرفتن مدارک

برای ترم تابستانه تا 1 فوریه و زمستانه تا 1 سپتامبر

مدت زمان گرفتن پذیرش بین 8 تا 16 هفته

زبان

اكثر دانشگاه های اتريش رشته ها را به زبان آلمانی برگزار مي كنند و رشته های به زبان انگلیسی محدود هستند. شما برای ورود به دانشگاه نياز به گذراندن دوره زبان آلمانی داريد. شما می توانيد اين دوره را در ايران نيز بگذرانيد.


 

درباره ما       

شرکت ما در اینجا به معرفی کشور اتریش  و خدماتی ( پذیرش تحصیلی، ویزا، ثبت نام و ...) که در این کشور  ارائه می کند، می پردازد. اهداف ما راهنمایی و کمک به دانشجویان و متقاضیان عزیز در امور تحصیلی و غیر تحصیلی می باشد. ما با حضور در  این کشور  از آخرین تغییرات و مصوبات دانشگاه ها مطلع هستند و با داشتن database از رشته ها، مقاطع، دانشگاه ها و نحوه صحیح اخذ پذیرش و ویزای کشور مقصد شانس پذیرش شما را به طرز محسوسی افزایش می دهیم.


 تجربه به ما نشان داده که نکات ریزی در پذیرش و ویزا مطرح می باشد، رعایت نکردن این موارد که معمولا از روی ناآگاهی متقاضیان است منجر به رد شدن پذیرش یا ویزای دانشجویان گردیده است.
 
 ما از مشاوره تحصیلی، تهیه مدارک تحصیلی .... تا اخذ روادید تحصیلی و خدمات کشور مقصد در کنار شما خواهیم بود


تحصيل در اتريش

مهاجرت به اتريش

سفر به اتريش

درباره اتريش

ثبت شرکت در اتريش




 

 

همکاري با ما


دانشگاه هاي اتريش
دانشگاه تکنولوژي وين
دانشگاه وين
دانشگاه اقتصاد وين
دانشگاه کشاورزي وين
ديگر دانشگاه هاي اتريش
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه
دانشگاه

تحصيل در اتريش
نکات تحصيلي در اتريش

Copyright © 2008 - 2011 ,  هرگونه کپی برداری از این سایت پیگرد قانونی دارد

دوره های زبان آلمانی  | دوره های کارشناسی در اتریش  | دوره های کارشناسی ارشد در اتریش  | دوره های دکتری در اتریش   | رشته پزشکی در اتریش  | دوره های پیش دانشگاهی  در اتریش  | مدارس شبانه روزی در اتریش  | رشته های دانشگاهی آنلاین | دانشگاههای مکاتبه ای |   بورسیه های تحصیلی در اتریش   | هزینه های زندگی در اتریش  |  هزینه های تحصیلی در اتریش   | مسکن دانشجویی در اتریش   | کار در زمان تحصیل در اتریش   | رنکینگ دانشگاه های اتریش  | ویزای تحصیلی اتریش   | رزومه |  روش تهیه رزومه  | درباره اتریش  | سیستم آموزشی  اتریش  | دانشگاه های اتریش،  مورد تایید وزارت علوم ایران |  آموزش شهروندی اتریش  | مشاوره تحصيلي در اتریش   | جاذبه های توریستی اتریش  | فرم مشاوره تحصیلی در اتریش  | تحصیل در اتریش   | تحصیل در وین | رشته دندانپزشکی در اتریش  | مهاجرت به اتریش  | تستهای پیش نیاز  دانشگاههای اتریش   | دیکشنری  آنلاین ويزاي شنگن |  ما در فیس بوکاعطاي نمايندگي و دعوت بهمکاری 
 | University of Vienna | Vienna University of Technology | Medical University of Vienna | Vienna University of Economics and Business | Academy of Fine Arts Vienna |
 | University of Applied Arts Vienna  |   University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna |
 
| University of Veterinary Medicine Vienna  |
 اتریش  – تحصیل در اتریش  – درباره اتریش  – زندگی در اتریش  – دانشگاههای اتریش  – هزینه تحصیل در اتریش  – هزینه زندگی در اتریش  – کالج زبان آلمانی در اتریش  – اعزام دانشجو به اتریش  – دانشگاههای مورد تایید – رشته های کارشناسی در اتریش  – کارشناسی ارشد در اتریش  – مقطع دکتری در اتریش  – رشته پزشکی در اتریش  – مشاوره تحصیلی اتریش  – منابع کنکور کازشناسی ارشد و دکترا – اقامت اتریش  – منابع پیام نور – نتایج کنکور – پذیرش تحصیلی اتریش  – تحصیل در دانشگاههای اتریش  – پذیرش اتریش  – تحصیل رایگان - پذیرش اتریش  – تحصیل رایگان – بورس تحصیلی اتریش  – آزمون ایلتس –اخبار اتریش  – اطلاعات اتریش  - نرخ رينگيت اتریش  - صرافی در اتریش  - نرخ دلار و ارز
تحصیل در دانشگاههای اتریش  - آگهی رایگان پیک امروز - درج آگهی رایگان و نیازمندیها - نیازمندیهای نیاز ایران - آگهی و تبلیغات رایگان - آگهی و تبلیغات رایگان - شهر تبلیغ - بازار شهر - تحصیل و اقامت در اتریش  - تبليغات رايگان - اعزام دانشجو به اتریش  - آگهی رایگان  , سیستم تبادل لینک , تبلیغات رایگان - تبادل لینک , تبادل و تحصیل در دانشگاههای اتریش  - اخبار پیام نور – پایگاه خبری پیام نور - هاست - نرخ رينگيت و صرافی در اتریش

Tel Vienna: +43 664 361 4043 - Tel Tehran: 0098 919 7340 829 
    Skype : peywand.austria